به گزارش خبرنگار مهر، مهدی باقری صبح پنج شنبه در سومین جلسه کمیسیون فناوری اطلاعات و کسب و کارهای نوین اتاق بازرگانی بیرجند، اظهار کرد: پیرو استقبال ویژه مقام عالی استان در روز فناوری اطلاعات مقرر شد امسال نمایشگاه فناوری اطلاعات در خراسان جنوبی برگزار شود و در همین راستا از اشخاص، شرکتها، ادارات و موسسات فعال در این حوزه دعوت بهعمل میآید تا در این رویداد با شکوه شرکت کنند.
رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و کسب و کارهای نوین اتاق بازرگانی بیرجند با بیان اینکه قطعاً تعامل جمعی و همفکری میتواند نتیجهای عالی در برگزاری نمایشگاه داشته باشد، افزود: متاسفانه امروز بازار اقتصادی خوبی لذا سعی شده این نمایشگاه با حداقل اعداد و ارقام برگزار شود.
وی گفت: علاقه مندان میتوانند جهت دریافت غرفه به کمیته برگزاری این رویداد مستقر در کمیسیون فناوری اطلاعات اتاق بازرگانی مراجعه کنند.
باقری با بیان اینکه تمام سعی خود را جهت برگزاری رویدادهای آموزشی خوب در حاشیه این نمایشگاه خواهیم کرد، عنوان کرد: قطعاً از ایدههای دانشگاهها و پارک علم و فناوری استان به عنوان صاحبان دانش جهت برگزاری این رویدادهای استقبال میشود.
وی با اشاره به اینکه شرکتهای بزرگ تهرانی و صاحبان برند در این نمایشگاه حضور و از چندین محصول نیز رونمایی خواهد شد، بیان داشت: اگر قرار است هر اتفاقی در حوزه بخش خصوصی بیفتد باید از بدنه خود بخش خصوصی شروع شود چراکه تا تعامل بین بخش خصوصی برقرار نشود نباید توقع زیادی از دولت به تنهایی داشته باشیم.
رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و کسب و کارهای نوین اتاق بازرگانی بیرجند با بیان اینکه فناوری اطلاعات هوش مصنوعی و آی تی زیرساخت همه صنوف و حوزههای مختلف اقتصادی کشور است، اظهار داشت: شهرداری بیرجند میتواند به صورت قوی در نمایشگاه حضور داشته باشد چرا که این نمایشگاه خروجی مناسبی در قالب قراردادهای بسیار مهم در حوزه شهری خواهد داشت.
باقری با بیان اینکه نیاز داریم دانشگاه در نمایشگاه جهت هم افزایی دانش با بازار کار ایدههای مناسب ارائه دهد، گفت: حضور استارتآپها در نمایشگاه بسیار خوب است و مد نظر قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه بسیاری از خریدهای داخلی استان از دیگر استانها انجام میشود، عنوان کرد: آسیب شناسی در خصوص مجوز افتا باید در دستور کار قرار گیرد.
رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و کسب و کارهای نوین اتاق بازرگانی بیرجند با بیان اینکه سود بازار کامپیوتر در حوزه سخت افزاری بین ۵ تا ۱۰ درصد است، اظهار داشت: متاسفانه مدیران فناوری در تمامی ادارات تصمیم گیرنده خرید نیستند و نگاه مدیران پشتیبانی بیشتر به قیمت گذاری ها است.
وی با اشاره به اینکه حضور شرکتها در حوزه تولید محتوا قطعاً خروجی بسیار خوبی از نمایشگاه به جای خواهد گذاشت، افزود: همچنین حضور سازندگان شهر هوشمند در این نمایشگاه میتواند فناوری اطلاعات را در این حوزه درگیر کند.
باقری ادامه داد: اگر شرکتها و استارتاپ های با ایدههای جذاب وارد میدان شوند قطعاً همه شتاب دهندهها و تسهیلگرها در بدنه نظام صنفی رایانهای و مشاورین کمیسیون فناوری اطلاعات و کسب و کارهای نوین از آنها حمایت خواهند کرد.
نظر شما